Over ons


Na een sociale studie en 25 jaar werkervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking, bij zowel de zorginstellingen Severinus als Kempenhaeghe ben ik in mei 2019 een kleine en zelfstandige dagbesteding gestart. 

Hierbij laat ik mijn zorghart spreken. Ik sta voor duidelijkheid en structuur en bied iedereen een veilige en fijne werkplek aan, waar ieders talent tot uiting kan komen.

 

Astrid Steenbakkers - Donders

(Rechts op foto)

Nadat Astrid had verteld over haar plannen om een dagbesteding te beginnen en me vroeg om mee te denken, was ik al meteen super enthousiast geworden door haar ideeën. 

Dit heeft al geleid tot de erg toepasselijke naam "De Parelkamer" met bijbehorend logo. De huiselijke sfeer, de pareltjes die de dagbesteding vullen, dit alles in Heeze de Parel van Brabant. 

 

Mijn naam is Marieke van Hout. Ik ben 32 jaar werkzaam geweest op epilepsie centrum Kempenhaeghe als laborante klinische neurofysiologie (KNF-laborante). In die hoedanigheid heb ik ook veel contacten met mensen met een verstandelijke beperking. 

 

Astrid en ik bundelen onze krachten. Zorg en creativiteit komen samen.

In een huiselijke sfeer hebben wij in De Parelkamer iets unieks neergezet waar iedereen zicht welkom voelt.

 

Marieke van Hout - te Dorsthorst

(Links op foto)